210-та річниця від дня народження Чарльза Діккенса

"Любляче серце - це найбільшамудрість"

Чарльз Діккенс

Чарльз Діккенс- письменник, творчість якого відзначається надзвичайним оптимізмом та співчуттям до «звичайної» людини. Багато поколінь його прихильників із захопленням читають та спостерігають за змінами у житті та характері Скруджа, хвилюються за долю Олівера Твіста.

Тож, із нагоди 210-ої річниці від дня народження Чарльза Діккенса вчителями зарубіжної літератури Шульгіною Н.М. та Матвійчук Л.П. були запропоновані активності, метою яких було популяризувати творчість письменника серед здобувачів освіти. Зокрема, учні переглядали екранізації творів Ч.Діккенса, створювали та розгадували кросворди. Пізнавальною була віртуальна екскурсія музеями, пов’язаними із життєвими шляхами письменника.Учням старших класів було запропоновано дослідити тему «Реалізм у творах Чарльза Діккенса».

/Files/images/2021-2022_nr/210-ta_rchnitsya_vd_dnya_narodjennya_charlza_dkkensa/Діккенс 2.jpg/Files/images/2021-2022_nr/210-ta_rchnitsya_vd_dnya_narodjennya_charlza_dkkensa/Діккенс1.jpg/Files/images/2021-2022_nr/210-ta_rchnitsya_vd_dnya_narodjennya_charlza_dkkensa/Діккенс3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 66