Шановні класні керівники, вчителі, працівники і ліцеїсти Ліцею № 4 Звягельської міської ради!

14 лютого щороку увесь світ святкує не лише День закоханих, а й Міжнародний день книгодарування (Book Giving Day) - день коли люди дарують один одному книги просто так. Книжкове свято відзначається з 2012 року у понад 30 країнах світу. Головна ідея свята — надихати людей у всьому світі дарувати гарні книги та показувати, що книга залишається актуальним подарунком і не втрачає своєї цінності, навіть у вік технологій.

Бібліотека ліцею пропонує усім охочим долучитися до акції з дарування книг «Подарунок – це приємно, а книга – це подарунок з користю» та приносити в бібліотеку. Це може бути дитяча чи доросла книга українською мовою. Можливо, подарована вами книга, стане для когось джерелом натхнення, яскравих емоцій та заспокоїть душу від тривожного сьогодення. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє добро і любов, дає нам відповіді на всі запитання.

Добрі справи робити приємно! Нехай 14 лютого, звичайний зимовий день, перетвориться для вас на добру традицію – дарувати книжки, бо книжки — то любов!

З Україною в серці!
Разом до перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 23