Зустріч з письменницею

В березні місяці весь світ відзначає професійне свято – Міжнародний день письменника. Професія письменника нелегка, багатогранна і заслуговує глибокої поваги. Сьогодні в світі налічується близько 150-200 тисяч професійних письменників, і пишуть вони більш ніж 150 мовами.

Ліцеїсти 4-В кл. зустрілися з сучасною українською письменницею, володаркою літературних нагород та відзнак Оленою Волинською. Народилася вона у Новограді-Волинському. Закінчила Рівненський Міжнародний економіко-гуманітарний університет. За освітою — філолог. Працює асистентом вчителя в Ліцеї №4 Звягельської міської ради. Автор прозових творів, лауреат багатьох літературних конкурсів. Написала сім романів і сімнадцять оповідань. Саме про них коротко розповідала Олена Володимирівна юним читачам. В бібліотеці Ліцею є дві книги авторки та два оповідання. Радимо почитати.

Олені Володимирівні хочемо побажати нехай доля завжди буде до Вашої творчості щедра, сповнена незгасаючого натхнення та бажання творити нові шедеври прославляючи свій рідний край! Зі святом!

Валентина МИХАЦЬКА

/Files/images/2023-2024_nr/zustrch_z_pismennitseyu/з п. 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 29