У школі тривають новорічно-різдвяні заходи!

Хоча до приходу Нового 2015 року залишилося понад два тижні передсвятковий настрій в нашій школі відчувається усюди. Учні 1-4, 7-8, 6-Б класів гарно прикрасили фойє та коридори навчального закладу, вклавши у цю творчу справу свою креативність та фантазію, адже більшість виробів зроблені власними руками школярів. На вхідних дверях кожного класу дітей та вчителів зустрічають яскраво оформлені газети із щирими привітаннями та усілякими побажаннями миру, добра і щастя у прийдешньому році. Краще за всіх, зі смаком зробили це учні 1-А,Б,2-Б,В,3-А,Б,Г,4-А, 5-Г,7-А,8-А,9-В,11-А класів. Не забув малечу у день своїх іменин Святий Миколай, який таємно вночі завітав у молодші класи, щоб принести солодкі подарунки. У свою чергу всі наші учні взяли активну участь в акції «Солодкі подарунки для вояків» та передали листи-вітання та солодощі нашим землякам з 30-ої ОМБР, інших військових частин, які зустрінуть свята далеко від своїх сімей, захищаючи нашу Вітчизну від ворогів на Сході України.

Центром святкувань у ці дні стала святково прибрана шкільна актова зала, де навколо красуні-ялинки проходять новорічно-різдвяні ранки. Їх організатори – актори шкільного театру, керівники театрального, вокальних, хореографічних гуртків – подбали про те, щоби дітям різного віку було весело, цікаво і по-новорічному загадково - фантастично. Разом із хлопчиками та дівчатками початкових класів у карнавальних костюмах у розвагах, незлічених хороводах навколо ялинки брали участь і космічні рятувальники, і герої казок, і шкільні співаки з танцюристами, і, безперечно, Дід Мороз із Снігуронькою. А також, не обійшлося без солодких подарунків, сюрпризів і фото на пам’ять. Бажаними гостями на святі були батьки, молодші братики і сестрички наших вихованців.

Учні 9-А класу організували для всіх дев’ятикласників розважально - інтелектуальну гру «Хто зверху?» Хоча перемогу з великою перевагою здобула команда дівчат на чолі із Снігуронькою, настрій у залі був по святковому доброзичливий та веселий.

У перші дні довгих зимових канікул святкування в школі продовжиться. Діти 5-6 класів стануть учасниками святкової новорічної програми «Чарівне дзеркальце». Учні 7-8 класів готуються до участі у новорічному шоу-конкурсі «Міс Снігуронька-2015». Завершаться передноворічні розважальні святкові програми в школі карнавалом для старшокласників.

Всіх працівників, учнів, батьків нашої школи вітаємо із наступаючими новорічно-різдвяними святами. Нехай всі негаразди залишаться у році минулому, а Новий 2015 рік принесе мир, добробут, щастя і радість у кожну родину!


Галереї "Новорічно-різдвяні заходи"

Прес центр школи.
Кiлькiсть переглядiв: 339