Напередодні Нового року серед дівчат сьомих-восьмих класів школи обрали «Міс Снігуроньку»

Титул «Міс Снігуронька-2015» у наполегливій боротьбі серед однолітків здобула учениця 8-А класу Дарія Шульга. Сім розумних, симпатичних, талановитих школярок брали участь у 5 різних конкурсах, під час яких співали, танцювали, декламували, відгадували мелодії. За активної участі своїх однокласників, класних керівників, родини дівчатка презентували себе. Дівчатам довелося також побувати у ролі дизайнера, поета, виконавця пісні, танцю в ході привітання незвичною, на фоні екрану, новорічною листівкою. Вони продемонстрували свої найкращі здібності, «золоті руки», креативність та інші таланти у конкурсах новорічних сюрпризів та «модному» - під назвою «Снігуронька майбутнього», вийшовши на де-філе у вишуканих костюмах з підручного матеріалу власного виробництва.

Членам журі було не просто вибрати лідерів перегонів, тому номінацією наділили кожну учасницю. Отож, «Міс Снігуронькою – Вишуканість» стала учениця 8-Б класу Юлія Шостак, «Міс Снігуронькою – Оригінальність» - Настя Кобернюк з 7-Б класу, «Міс Снігуронькою – Чарівність» - Дар’я Благодир з 7-А, «Міс Снігуронькою – Ніжність» - Ірина Дем’янчук з 7-В, «Міс Снігуронькою –Загадковість» - Ірина Мелешко з 8-В та «Міс Снігуронькою – Ніжність» стала учениця 8-Г класу Оксана Опаляра. Всі дівчата під час конкурсу відчували значну підтримку своїх вболівальників – однокласників та друзів. На згадку про участь у конкурсі від школи вони отримали сувеніри – статуетки символів Нового року – Діда Мороза та Снігуроньки.

Із наступаючим новим 2015 роком та Різдвом Христовим присутніх в актовій залі привітали Дід Мороз та Снігуронька і побажали миру, добра, веселих канікул.

/Files/images/novini/ms_snguronku_/DSCN5864.jpg/Files/images/novini/ms_snguronku_/DSCN5860.jpg

/Files/images/novini/ms_snguronku_/DSCN5897.jpg/Files/images/novini/ms_snguronku_/DSCN5850.jpg

Прес-центр школи.
Кiлькiсть переглядiв: 466