Посвята в читачі учнів 2-их класів

Цікаво та змістовно відбулася посвята в читачі учнів 2-их класів. Бібліотекарі з учнями 7-А класу підготували подорож у казкову країну книг.

На свято завітала королева Книга у супроводі помічниць: Білосніжки та Червоної Шапочки. Відвідав свято вірний друг дітей – Буквар. І звичайно розвеселив і здивував усіх Незнайко. Усі герої були в яскравих костюмах і діти з захопленням виконували усі поставлені завдання: згадували казочки і відгадували загадки, шукали відповідні книжечки, впізнавали героїв, дізналися найважливіші правила поводження з книгою та правила гігієни читання.

Найурочистішою миттю свята була обіцянка справжнього читача. Діти пообіцяли бути активними читачами і охайно користуватися книгами.

Другокласники прослухали українську народну казку «Пан Коцький» і відповіли на запитання. Сюрпризом для гостей став перегляд яскравого і повчального мультфільму «Івасик-Телесик». Для кожного читача заведено новий формуляр і усі учні других класів стали повноправними читачами шкільної бібліотеки.

За допомогу в організації свята дякуємо бібліотечній раді учням 7-А класу: Краснопьоровій Вікторії, Перегині Лілії, Гончарук Даші, Орищуку Максиму і Крічковському Кирилу. Діти відповідально і старанно підготувалися до виступу, завдяки чому свято пройшло на високому рівні. Юні читачі дізналися про роль книги у житті людини, поповнили знання, отримали задоволення. Сподіваємося, що наші школярі будуть приходити до бібліотеки та пірнати у світ цікавого, корисного та загадкового.

/Files/images/2016_novini/posvyata_v_chitach_uchnv_2-ih_klasv/IMAG1775.jpg/Files/images/2016_novini/posvyata_v_chitach_uchnv_2-ih_klasv/IMAG1791.jpg

/Files/images/2016_novini/posvyata_v_chitach_uchnv_2-ih_klasv/IMAG1804.jpg/Files/images/2016_novini/posvyata_v_chitach_uchnv_2-ih_klasv/IMAG1812.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 674