Загальношкільні батьківські збори

З ініціативи адміністрації четвертої спеціалізованої школи 25 січня 2018 року відбулися збори для батьків 1-4 класів. Під час загальношкільного зібрання було розглянуто декілька актуальних проблем. На необхідності дотримання єдиних вимог у школі, шкоді електронних засобів для дітей зупинилася заступник директора школи Кубашевич О.А.

Медична сестра школи Андрійчук Т.В. надала батькам практичні поради щодо профілактики захворювань на інфекційні хвороби, зокрема, кір.

Про спільні зусилля педагогічного колективу та батьків щодоорганізації належного харчування учнів 1-4 класів вела розмову із батьками директор школи Сільвертюк В.А. З ініціативи Валентини Анатоліївни серед батьків було проведено опитування щодо покращення дитячого харчування у шкільній їдальні.

Від соціального педагога школи Чачиної С.В. батьки мали змогу почути інформацію щодо того, яку шкоду несе для дитини надмірна опіка з боку рідних. Існує думка, що щасливе дитинство – це не дуже вдала вигадка сучасних молодих батьків. Адже в дитинстві потрібно дитину не постачати щастям, а готувати базу для того, щоб вона ставала людиною:вчилася поважати старших, навчалася бути старшою і починала розуміти, що життя – це робота. А щасливе життя – це улюблена робота.

Правильне дитинство – це час, коли дитина вчиться, а не вчиться байдикувати.Це час, коли вона вчиться сама зав’язувати шнурки, а не вчиться нити, щоб шнурки їй зав’язала мама. Це час, коли обов’язок батьків не розважатися дитиною, а готувати її до майбутнього.Не шкодувати її нещасну, коли вона впала і подряпала собі коліно, а вчити її не плакати, коли вона стикається з труднощами.

На дитину батькам слід дивитися не як на іграшку, а як на свого майбутнього співробітника.Як на того, хто, подорослішавши, очолить вашу фірму.І готуйте її до цього потрібно зараз, поки сину чи донці мало років, – думати, не брехати і відповідати за свої вчинки.

Потрібно готувати старшого брата піклуватися про молодшого брата і сестру, і не просто піклуватися – а відповідати за них.Готувати молодших слухатися старших, вчити молодшого брата і сестру слухатися старшого брата, тому що воля, як здатність виконувати свої ж розпорядження, починається з того, що ви навчилися виконувати розпорядження інших старших.

Після обговорення проблем на загальношкільному зібранні батьки мали змогу поспілкуватися зі своїми класними керівниками щодо навчання дітей у школі.

Кiлькiсть переглядiв: 587