З 16 по 29 грудня в ліцеї панувала передноворічна атмосфера

З 16 по 29 грудня в ліцеї панувала передноворічна атмосфера. Весь ліцей було оформлено в новорічному стилі. Біля пропускної системи було оформлено дві фотозони. Це були творчі проекти учнів 9-х та 5-х класів, які вони розробляли на уроках курсу «Мистецтво». Під керівництвом заступника директора з виховної роботи Кубашевич О.А. та вчителя Василенко Т.В. учні оформили фотозону «В гості до лісових красунь» та «Сніжинковий рай». Учні 10-11 кл. виготовили креативні ялинки зі штучних матеріалів. Всі учні ліцею прикрасили свої класні кімнати. А вікна ліцею привертали увагу всіх перехожих, бо з кожного віконця виглядали чи то казкові герої, чи зимові пейзажі. Все це було зроблено в рамках загальноліцейного конкурсу «Новорічні вікна» серед учнів 1-11 класів.

І, звичайно в останні дні навчання в ліцеї вирували казкові герої . Для учнів 1-4 класів було проведено 7 новорічних ранків, кожен учень став учасником новорічного дійства «В гостях у казки». Почесними гостями на цих ранках були батьки учнів.

Учні 5-6 класів позмагалися на шоу-програмі «Новорічний майданс», де суддями були Дід Мороз та Снігуронька. 7 класи позмагалися в «Станційному новорічному експресі». Восьмикласники провели «Новорічні зустрічі», а 9-11 класи продемонстрували свою спритність в інтелектуально-пізнавальній новорічній грі «Хто зверху».

Крім цього, до Дня святого Миколая пройшла загальноліцейна акція «Хай ангел в день святого Миколая вас від біди і зла оберігає» (збір солодощів, іграшок, сувенірів, листів нашим захисникам і дітям, які проживають у зоні АТО) та було проведено родинні свята «Йде у гості Миколай» для учнів 1-4 класів.

В останній день навчання також проведено виховні години «Ти на канікулах марно часу не гай, про правила безпеки завжди пам’ятай».

Всі активності сприяли створенню радісного настрою, що позитивно впливає на здоров'я школярів.


Галерея "Передноворічна атмосфера у Ліцеї №4"

Кiлькiсть переглядiв: 357