Книгоманія – 2020

Книга – це мудрість поколінь минулих, книга – це друг і порадник сьогодні. Вона зберігає у собі красу рідного слова, чарівність мови. Книги – кораблі думки, які плавають хвилями часу і несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.

Вже стало доброю традицією кожного року в бібліотеці ліцею №4 міста Новограда-Волинського проводити Всеукраїнський конкурс дитячого читання. 28 лютого відбувся І – й етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2020», в якому взяли участь учні 6-7 класів.

За звання «Суперчитач» бібліотеки змагалися 6 учасників: Антипчук Світлана, Зикіна Катя, Кузнєцов Віталій, Лясоцька Вероніка, Малиновська Дар’я, Сімчук Майя.

Учасники прочитали по 4 книжки з української та зарубіжної літератури, що не входять до шкільної програми, а також вели записи в Читацькому щоденнику про прочитані книги. Виступаючі діти познайомили з своїми улюбленими книгами та літературними героями. Кожен з них вразив своєю ерудицiєю та вмiнням захоплююче розповiдати, а також переконати, що завдяки книжкам можна перемагати.

Об’єктивну оцінку учасників конкурсу та визначення переможців дало компетентне журі:Кубашевич О. А. – заступник директора Ліцею № 4 з виховної роботи, Лопатюк О.В. – вчитель української мови та літератури, Василенко Т.В. – соціальний педагог,Тюпіна О.В. – асистент вчителя, автор декількох романів

Перемогу в I–му етапі конкурсу здобули: учениця 6-А кл. Лясоцька Вероніка та учень 6-Б кл. Кузнєцов Віталій. Переможці удостоєні звання «Суперчитач бібліотеки» та нагороджені дипломами, інші учасники отримали Сертифікат учасника конкурсу та книги в подарунок.

Вітаємо переможців! Ми вдячні всім конкурсантам за участь в конкурсі, за розповіді про прочитані книги, ми вдячні ведучим заходу Дуданець Каті, учениці 7-Б класу та Артамощенко Максиму, учню 9-А класу. Діти, пам’ятайте, що зали бібліотеки завжди гостинно приймуть вас і розкриють перед вами свої книжкові багатства. Бажаємо вам подальших успіхів та перемог.

Михацька В.Я., бібліотекар І категорії

/Files/images/2020_novini/knigomanya__2020/діти.jpg /Files/images/2020_novini/knigomanya__2020/журі.jpg /Files/images/2020_novini/knigomanya__2020/кузнєцов.jpg/Files/images/2020_novini/knigomanya__2020/сімчук мая.jpg

/Files/images/2020_novini/knigomanya__2020/Лосоцька Вероніка.jpg /Files/images/2020_novini/knigomanya__2020/малиновська.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 577