Шановні батьки та учні, зверніть увагу!

Шановні батьки та учні, зверніть увагу!
В зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні нас очікує новий формат навчального процесу, тому уважно ознайомтеся з основними витягами з нормативних документів:

1. Перше вересня буде в новому форматі.

8.30- святкова зустріч першокласників( 1 і 11 кл) біля центрального входу ( в дощову погоду в актовій залі без батьків)

8.20 - 2кл, 8.30 - 3-10 кл- покласні заходи.

2. Вхід в ліцей батьків з початком навчального року заборонено. Спілкування з батьками буде здійснюватись переважно дистанційно за допомогою доступних засобів зв’язку.В ліцей заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.

3. При входах до ліцею необхідно обробляти руки антисептиком .

4. Під час перерв всі учні 5-11 кл повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Необхідно щоденно мати 2 маски( одна з них запасна).Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то бов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в закладі розмістять спеціальні урни.

5. Вчителям, персоналу та учням щоранку будуть проводити температурний скринінг.

6. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя предметника у якого урок.

7. Ви, як батьки, зі свого боку: перед виходом із дому поміряйте температуру у дитини, оцініть стан здоров'я дитини та стан здоров'я самого себе ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттєм чи кашлем. Тобто будь - які ознаки ОРВІ і ви залишаєте дитину вдома!!!Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

8. Навчання буде в закріпленій за класом аудиторії, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети: фізична культура, інформатика, тощо.

9. Після кожного навчального заняття буде проводитись провітрювання впродовж не менше 10 хвилин.Учні в цей час будуть перебувати на коридорі або на вулиці.

10. Основним заходом гігієни рук в умовах закладу освіти є миття рук з милом, що має робити учень після кожного уроку. Для цього створено умови, біля умивальників мило, рушники одноразові та електрорушники.

11. Функціонування питних шкільних фонтанчиків на території закладу освіти не дозволяється. Питний режим здобувача освіти організовується з допомогою використання індивідуальних ємностей для рідини або фасованої питної продукції( кожен обов'язково зі своєю пляшечкою води).

12. Для кожного класу визначено свій вхід до закладуі схема руху в пиміщенні. По всьому ліцею ходити не дозволяється. Вихід за територію ліцею під час занять (і перерв) учням забороняється. При потребі - повідомляєте класного керівника, з його дозволу дитина може вийти.

13. Для того, щоб поїсти в їдальні для кожного класу також будуть відведені окремі перерви. Буде складатися графік. Буде працювати буфет.

Бережіть своє здоров’я та здоров’я оточуючих. Вдалого початку!

Кiлькiсть переглядiв: 370